Att vilja, att kunna, att göra.


Tjänster


Digitala lösningar

Webb- och apputveckling

Vi kan göra allt från enkla, snygga och informativa hemsidor till komplexa tjänster som integrerar digitala verktyg i ert arbetsflöde och gör arbetet enklare, effektivare, roligare och lönsammare. Och allt gjort i genomtänkt, välkommenterad och dokumenterad kod, utvecklad enligt standardiserade metoder. Ni behåller ert oberoende; det enda som binder er till oss i framtiden är att ni väljer att fortsätta anlita oss eftersom ni är nöjda med vårt arbete.

Prototyping

Har ni en idé kring en app ni hade velat utveckla? Vi kan hjälpa till. Vi ställer de där svåra frågorna, gör en uppskattning av hur realistisk er idé är och vad det skulle krävas för investering i pengar och tid. Vi kan också hjälpa till med en prototyp: en demo som hjälper till att förmedla er vision till externa finansiärer.

Nätverk

Vi gör inte allt själva. I flera av de projekt vi är involverade i utförs arbetet tillsammans med vänner och samarbetspartners som kompletterar oss och våra kompetenser. Fotografer, art directors, copywriters, kampanjmakare, SEO-experter… det vi inte kan, det kan vårt nätverk.

 


Utbildning

Som uppskattade utbildare kan vi ofta bidra med insikter och förståelse som gör ert arbete enklare, effektivare och bättre. Vi har dessutom egna utbildningslokaler. I vår vänskapskrets finns ytterligare resurser och vi uppdaterar ständigt vårt nätverk med ny intressant kompetens.

Vi hjälper exempelvis skolor med Google Apps for Education, utbildningsprojekt i programmering (BBC micro:bit) och övriga delar av digitaliseringsprocessen. Även företag och organisationer kan få vår hjälp att använda Google Apps för mail- och dokumenthantering. Vi erbjuder även utbildningar och produktionsstöd inom grafisk produktion och webbutveckling: InDesign, Photoshop, PHP, CSS, JS, Illustrator m.m.

 


Automatiserad publicering

Vi är specialister på automatisering av produktionsflöden inom media, såsom katalogproduktion, annonsproduktion, bilddatabaser och avancerade DAM-lösningar.

Våra djupa kunskaper inom flera publiceringsområden gör att vi ofta kan presentera lösningar som effektiviserar era arbetsflöden.